2 download
:: Categorii ::
Download Games [96]
Download Movies [110]
Download Music [0]
Download Scripts [19]
Autentificare
Mini-chat
Căutare
Like
Arhiva materialelor
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2012 » Aprilie » 25
Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Bazat pe Sony Pictures Entertainment a Columbia Pictures "apropiatele film, Spider-Man 3 permite jucatorilor sa experienta de actiuni de eroic rosu-potrivit Spider-Man, si, pentru prima data, sa întuneric, mai misterios-negru potrivit persona. Stabilita printr-o mai mare, dinamic, liber-roaming New York City, jocul ofera jucatorilor libertatea de a-si alege propriul gameplay experienta prin multiple pe baza de film si original storylines, complet integrat de misiuni de oras si performanta, recompense inclusiv îmbunatatit viteza, agilitate si combatere a manevrelor . În Spider-Man 3, jucatorii trage pe Spider-Man's complet revamped combate abilitatile pe care le proteja orasul si înfrângerea nemeses folosind extins aeriene de lupta, de finisare deplaseaza si dinamic webbing în timpul misiunilor si epic seful batalii.


Categoria: Actiune, Simulatoare, Aventura


Dimensiune Fisier: 4.12 GB


Cerinte Sistem : CPU 2.2 GH, RAM: 512 MB, Video: 128 MB, DirectX 9.0c 





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1264 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (2)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Ia control complet al camion puternic, pe care au fost montate între cele mai puternice arme în circulaţie, minele de gadget-uri şi teribil ce în ce mai ingenioase. Apoi complet peste 45 de misiuni versatile şi de divertisment, lăsând o dâră de distrugere, oriunde aţi merge.jucătorul preia rolul lui Jack Hammer sau mai precis Lui camion Fie într-un 3rd-persoana-sau pentru a vizualiza-cabina de pilotaj. camion are capacitatea de a transforma în sine pentru a două configuraţii: modul de lupta si modul de rasă. În modul cursa camion are acces la boostere este, permiţându-i să accelereze rapid. Odată ce jucătorul a instalat upgrade-ul, de asemenea el poate planta minele din modul de cursa. Activează modul de combatere a LOC trei sisteme de arme: principale, secundare şi corp la corp. Prin completarea misiuni cu succes şi a câştigat medalii de aur De asemenea, upgrade-uri suplimentare pentru player-ul deblocări camion Lui. Acestea pot Fie accesoriu boostere Lui performanţă cum ar fi mai bine, schimba îmbunătăţiri Lui sunt sau arata ca un lansator de rachete sau ferastraie circulare pe partea de modul de combatere a Lui.

Jocul este împărţit în şase episoade cu mai multe misiuni în avans poveste sau fie că sunt acolo doar pentru a debloca upgrade-uri noi. Misiunile sunt ele însele împărţite în douăsprezece moduri de joc special, deşi misiunile final al Fiecare episod combina mai multe ori multe moduri de joc într-una singură. Fiecare modul de joc nu haideţi să jucătorul conduce camionul Lui, totuşi. Deşi există curse normale, în care şi jucătorul poate folosi arme Lui pentru a scăpa de concurenţă, acum în misiuni de arena care doar contează supravieţuire - în "Transport", de exemplu, jucatorul trebuie sa ia un camion foarte mare şi să-l de la punctul A la B în timp ce în "Car Bomb", singurul jucător conduce un vehicul echipat cu o bomba de mici dimensiuni.

De asemenea, jocul dispune de un mod multiplayer de până la opt jucători, dar limitat la LAN. Adiţii disponibilă numai în joc multiplayer-moduri de transport sunt Arena şi Race.


Categoria: Arcade, Racing, Moto


Dimensiune Fisier: 880 MB


Cerinte Sistem : CPU: 2.2 GH, RAM: 512 MB, Video: 128 MB 





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1036 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Acest joc are caracteristici de of-road cat si de rally. Testeaza-ti abilitatile alaturi de prieteni tai in sectiune multiplayer si dovedeste ca esti cel mai bun pe terenul of-road.


Categoria: Moto, Racing, Simulatoare, Arcade


Dimensiune Fisier: 302.99 MB


Cerinte Sistem : 2 GH CPU, RAM: 256 MB, Video: 128 MB 





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 3412 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  "Flight Simulator X" este aproape de culme de 25 de ani de la reper "Flight Simulator" franciza si de cele mai semnificative lânga data. A 10-afara de mare succes, "Flight Simulator" franciza ", Flight Simulator X" va afunda jucatori într-un frumos bogat si realiste lume, oferind o complet noi si inovatoare de jocuri experienta cu zeci de noi aeronave pentru a alege, inclusiv AirCreation 582SL Ultrausor si Maule M7-260C Orion cu roti si schiuri. Joc de toate vârstele, tipurile si nivelului de calificare vor prima experienta pentru ce se vrea a fi un aviator calatoresc glob, fie online, singur sau împreuna cu altii.


Categoria: Simulatoare, Educative


Dimensiune Fisier: 8.38 GB


Cerinte Sistem : CPU 2 GH, RAM: 512 MB, Video: 128 MB





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1004 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (1)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Cea mai mare de astazi Cursa de caracteristicile noi de un an de performanta, inclusiv Camaro Chevrolet, Cadillac CTS-V, Dodge Charger Super-Bee, si Challenger SRT8.


Categoria: Moto, Racing, Educative, Simulatoare, Arcade


Dimensiune Fisier: 9.09 GB


Cerinte Sistem : CPU: 3 GH, RAM: 1 GB, Video: 256 MB





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 867 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Vânat de catre Dahaka, o încarnare a nemuritor Soarta cauta razbunare divina, Printul embarks la o cale de ambele Carnage mister si pentru a sfida preordained moartea lui. Lui calatorie duce la infernal de baza a unui blestemat insula fortareata adapostirea mai mari temeri ale omenirii. Numai prin Grim rezolva, amar sfidare si stapânirea de moarte noi combate arte poate Printul nastere la un nou nivel de warriorship - si emerge de la acest ultim studiu, cu viata lui.


Categoria: Aventura, Actiune


Dimensiune Fisier: 3.92 GiB


Cerinte Sistem : CPU 1.5 GH, RAM: 512 MB, Video: 128 MB 





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1958 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Puteti gusta joc în ambele în Arcade si modul de simulare pe circuitul Portimao, provocator-te în toate conditiile meteorologice diferite si chiar fata de alte 15 de echitatie adversarii prin noul mod multiplayer online. În plus, puteti dezlantui experienta de echitatie diferite ale Supersport si Campionatul Superbike.


Categoria: Moto, Racing, Simulatoare, Arcade


Dimensiune Fisier: 2.1 GB


Cerinte Sistem : 3 GH CPU, RAM: 512 MB, Video: 128 MB





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 953 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Skater Tony Hawk's Pro 4 este cel mai usor joc de jucat din serie, si un salt mai mare fata de predecesorul sau decât oricare dintre jocurile anterioare au fost. Hawk 2 introdus level design manuala si extins în mod substantial, dar Hawk 4 dispune de o revizuire completa a seriei "Scopul si sistemul de progresie, o explozie uriasa în longevitate de joc single-player, si joc online pentru masele pe vârful unui gazda de modificari mai mici.


Categoria: Simulatoare, Aventura


Dimensiune Fisier: 1.41 GiB


Cerinte Sistem : CPU: 1.8 GH, RAM: 256 MB, Video: 64 MB





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 835 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Dirt este setat pentru a fi cele mai diverse si înveselitor curse off-road cu experienta vreodata senzational pietris, noroi si murdarie evenimente in toata lumea. Evenimente va include seria "intens punct-la-punct de curse si apoi sa ia jucatori off-road mai mult decât pâna acum. Rasa în provocator greilor 850bhp autoturisme, derapezi in libertate pietris si de mare viteza orb colturi ale Hill Climb evenimente periculos Cliff a lungul marginilor. Toate 12.4 mile ale lumii celebrul Pikes Peak International este inclus, cu peste 150 de precara se transforma pentru a negocia prin Rocky Mountains Colorado. Cât despre angajarea în multiple masina de curse cu Dakar-stilul de camioane si de super-powered 4x4s pe cele mai avansate de teren în desert Rally Raid concursuri? Apoi, exista evenimente Rally Cross, comutarea între murdarie si rutier curse, în cazul în care concurenta este întotdeauna bine, repede si coliziuni cu adversarii sunt inevitabile. Cu mai mult de curse off-road stiluri pentru a fi evidentiat, Colin McRae: Dirt ™ asemenea, va oferi un mod dedicat pentru europene, si Global International Rally campionate featuring oficial 2WD, 4WD, clasice si RWD Rally autoturisme. Colin McRae: Dirt ™ va livra roata-tipau bunavoie de curse off-road cu urmatoarea generatie de seria "sublima masina de manipulare si de fizica si un sistem de devastatoare nou motor de daune care sa asigure o experienta jucatori fiecare cucui în urmari, în fiecare pierde rock , fiecare centimetru de deplasare murdaria prin reactive medii. Cu o incredibila varietate de vehicule off-road, fiorul-ambalate piste, moduri, care fac de cele mai multe online multiplayer, si mult mai variate evenimente


Categoria: Moto, Racing, Arcade


Dimensiune Fisier: 4.52 GB


Cerinte Sistem : CPU 3 GH, RAM: 1 GB, Video: 256 MB, DirectX 9.0c





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 877 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Un racing captivant cu un control al masinii nemaipomenit si o grafica excelenta. Richard Burns Rally dispune pana si de o scoala de raliu, pentru incepatori. Greul incepe in campionat unde fiecare cursa conteaza in lupta pentru premiu.


Categoria: Moto, Racing, Educative, Simulatoare, Arcade


Dimensiune Fisier: 1.4 GB


Cerinte Sistem : CPU 2.0 GH, RAM:512 MB, Video:128 MB, DirectX 9.0c





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1190 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  "Adrenalin 2: Rush Hour" este un add-on al jocului de curse/show al anului precedent. Doar ca de aceasta data reality show-ul s-a terminat si Adrenalina loveste strazile Moscovei. Aceasta este lumea curselor de masini nesabuite, cascadorii uimitoare si competitii pe timp de noapte. Mediile înconjuratoare nesfarsite sunt pline de masini pe care trebuie sa le eviti sau de care trebuie sa te ciocnesti. Adrenalin 2 ti ofera sansa sa atingi visul oricarei persoane - apasa pedala de acceleratie pâna la fund si uita de traficul în care te afli. Ia parte la curse stradale, îmbunatateste-ti masina si devino celebru printre soferi. Dar nu uita ca si politia are soferi buni.


Categoria: Moto, Racing, Arcade


Dimensiune Fisier: 1.57 GB


Cerinte Sistem : 2 GH CPU, RAM: 512 MB, Video: 128 MB, DirectX 9.0c





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1200 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Modul Career Challenge reprezinta inima lui Colin McRae Rally 2005, testand jucatorii in peste 20 de clase de raliuri, printre care Cupe, SuperCupe sau Campionate, in care vor concura impotriva celor mai buni piloti din lume.

Oferind un progres real si cea mai diversa selectie de masini de raliuri din care sa alegi, pilotii vor fi târâti printr-o uluitoare serie de 300+ stadii, conducand masini de la 4-wheel drive, 2-wheel drive, 4-wheel Classics, Super 2-wheel, Rear Wheel, Distinctive si clasicele 4x4. În spatele modului Career Challenge, exista un joc de raliu mult mai plin de adrenalina cu titlul 4WD Championship, Rally, Stages si moduri de joc Online.

Si chiar când credeai ca un joc  McRae nu ar putea oferi mai multe detalii si splendoare vizuala, echipa de dezvoltare a jocului îti pune pe tava: noua camera de filmat de pe capota ;i o camera mobila îmbunatatita îti ofera o adevarata senzatie de viteza si sinuozitate. Daunele sporite si  privelistea includ noi modele individuale de deteriorari pentru fiecare masina si când vei intra într-un copac, acesta se va zgudui si îi vor pica frunzele.


Categoria: Moto, Racing, Educative, Simulatoare, Sporturi, Arcade


Dimensiune Fisier: 3.47 GiB


Cerinte Sistem : CPU 2.0 GH, RAM:1 gb, Video: 128 MB, DirectX 9.0c





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1242 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Studioul Volition este cunoscut pentru mai multe jocuri de succes ca Saints Row, Freespace 2 sau Summoner. Acestia au introdus o tehnologie, considerata revolutionara de comunitatea online, numita Geo Mod, care permite distrugerea aproape completa a mediului înconjurator. Red Faction: Guerrilla va folosi versiunea 2.0 a acestei tehnologii. 


Categoria: Impuscaturi, Actiune


Dimensiune Fisier: 7.73 GiB


Cerinte Sistem : CPU 2.0 GH, RAM:1 gb, Video: 128 MB, DirectX 9.0c





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 794 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Noi modele fizice pentru miscare balonului si peste 1500 de noi animatii. Preia controlul si fenteaza adversarii sau inscrie prin suturi cu efect


Categoria: Educative, Sporturi, Simulatoare


Dimensiune Fisier: 2.79 GiB


Cerinte Sistem : CPU 1.3 GH, RAM:256 MB, Video: 64 MB, DirectX 9.0c





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 900 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  The Sands of Time are loc într-o arhitectura exotice, misterioasa lume reprezentând persan, animale si îmbracaminte. Dupa ce tatal sau invadeaza palatul maharajahului, Printul, pacalit de un vizir tradatoare, foloseste un pumnal magic pentru a elibera periculoase Nisipurile timpului dintr-o clepsidra bogat ornamentat. Cu ajutorul unui aliat frumos, misterios, si potential nedemn de încredere, jucatorii întruchipeaza Printul sa recucereasca Nisipurile timpului si a restaura pacea în teren.


Categoria: Aventura, Strategie, Simulatoare, Actiune


Dimensiune Fisier: 1.56 GiB


Cerinte Sistem : CPU 1.5 GH, RAM:256 MB, Video: 64 MB, DirectX 9.0c





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1280 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Jocul dispune de un masiv din SUA si a campaniei single player japonez care ofera un amestec unic de actiune si strategie. Jucatorii trebuie sa planifice miscarile cu atentie pe arene imens deschis lume si lupta în aer, deasupra marii si subacvatice pentru a retrai unele batalii mai greu de luptat în istorie al doilea razboi mondial. Cu factiunea japoneza adaugata recent, jucatorii vor avea, de asemenea introspectie în ceea ce ar fi putut fi, ar trebui sa Japonia au câstigat de o parte superioara împotriva Statele Unite ale Americii. Battlestations: Pacific, de asemenea, cinci noi caracteristici inovatoare moduri multiplayer strategic si plan de lupta impotriva prietenii cu toate noi harti si unitati.


Categoria: Educative, Simulatoare, Strategie


Dimensiune Fisier: 1.9 GB


Cerinte Sistem : Recommended PC: CPU 3Ghz, 2GB Ram, Video Card with 512MB




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1126 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Jedi Knight II este o serie de jocuri care evolueaza în jurul franciza fenomenal de popular film Star Wars. spin off Multe jocuri au avut ca rezultat, dar putini au capturat natura vigoare si toate lucrurile minunat asociate, cum ar fi inarmati cu o sabie de lumina, precum si acest joc. Croieste-ti drumul folosind o serie de tunuri sabie întotdeauna la îndemâna lumina si, desigur, puterile întunericului vigoare! De asemenea, în lucrari este de multe modificari care vor vedea jucatorii lupta mai vazut niciodata înainte de Star Wars dusman si se adauga multe elemente interesante noi jocului, care sunt anumite sa pastreze atât Star Wars entuziasti si gameri distra de ore. Deci, asigurati-va ca domeniul de aplicare la doar câteva daca nu toate modificarile create pentru acest joc!


Categoria: Actiune, Impuscaturi, Aventura


Dimensiune Fisier: 630.87 MiB


Cerinte Sistem : CPU 0.5 GH, RAM: 128 MB, Video: 64 MB, DirectX 9.0c




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 860 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  In MOTORM4X Offroad Extreme the player sits behind the wheel of a cross-country car and drives it in extremely difficult conditions. The goal is to reach a previously designated destination. What makes this game different from others of the same genre is a complete freedom to choose the route, even if it means driving across the roughest terrain. It is solely the player’s decision what route to take.


Categoria: Moto, Racing, Simulatoare, Arcade


Dimensiune Fisier: 1.13 GB


Cerinte Sistem : CPU 3.0 GH, RAM:1 gb, Video: 512MB, DirectX 9.0c




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 2741 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Sims sunt pe aventura vietii lor în The Sims 3 Aventurile World, expansion pack în primul rând la 1 # cel mai bine vandut joc pentru PC si MAC, în iunie 2009, The Sims 3. Players will guide their Sims to acclaimed fortune-or potential doom. Jucatorii isi vor ghida Sims-ii lor de a-avere sau potential Doom aclamat. Gamers will take their Sims to famous real-world inspired destinations to conquer challenges, find treasures, discover what¢s lurking in hidden caves, and more with the first ever adventure gameplay. Jucatorii vor lua Sims-ii lor la lumea reala inspirat destinatii celebru pentru a cuceri provocarile, gasi comori, descoperi ce e ¢ spectatori în pesteri ascunse, si mai mult cu tot gameplay-ul prima aventura. From mastering martial arts in Shang Simla, China, discovering rich culture and famous landmarks on a romantic getaway to Champs Les Sims, France or exploring the depths of ancient tombs in Al Simhara, Egypt, Sims will learn new skills and chase down new personal opportunities, meet new Sims with unique personalities, share their culture and bring them home, discover new styles on their travels, and share everything they encounter on their adventures with the world through personal photographs, movies, and stories. De la mastering artele martiale în Shang Simla, China, descoperind cultura bogata si faimoasa repere pe o evadare romantica la Les Champs Sims, Franta sau explorarea adâncimi de morminte antice în Al Simhara, Egipt, Sims vor învata noi abilitati si a urmari noi oportunitati de personal , întâlni Sims noi cu personalitati unice, cota de cultura lor si a le aduce acasa, de a descoperi noi stiluri în calatoriile lor, si tot ceea ce le parts întâlni pe aventurile lor cu lumea prin fotografii personale, filme, si povesti. Those who register their copy of the PC/Mac version of the game online will receive 1,000 SimPoints to be used in The Sims 3 Store. Cei care înregistreaza copia lor de PC / Mac versiune de joc online va primi 1000 SimPoints pentru a fi utilizate în The Sims 3 Store. Adventure is on the horizon - what will the Sims discover? Aventura este la orizont - ceea ce va descoperi Sims?


Categoria: Educative, Simulatoare, Strategie


Dimensiune Fisier: 5.49 GB


Cerinte Sistem : CPU 2.5 GH, RAM:1 gb, Video: 256MB, DirectX 9.0c




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 985 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Star Wars Republic Commando este un squad-based first-person shooter care va permite sa exploreze lumea de elita ale armatei Star Wars. Conduce o echipa de 3 om al Republicii Commandos, misiunile tale te iau spatele liniilor inamice pe mai mult de 14 nivele intensa si provocatoare prin intermediul a trei campanii diferite în cazul în care va veti confrunta mai mult de zece dusmani brutale. "Star Wars Republica Commando straluceste cu adevarat atunci când a jucat pe hardware-ul Nvidia Puteti manie toate setarile grafice si a vedea cu adevarat joc de la el cel mai bun.". Chris Williams - Producator, LucasArts Veti avea mai mult de o duzina de arme mortale la dispozitia dumneavoastra, dar nici unul nu mai letala decat echipa ta. Star Wars Republic Commando este primul FPS pentru a face echipa ta arma suprema - care reactioneaza instinctiv la comenzile si situatia de la mâna, asa ca nu aveti de a diviza lor de fiecare pas.


Categoria: Actiune, Strategie, Impuscaturi, Aventura


Dimensiune Fisier: 1.32 GB


Cerinte Sistem : CPU 1.5 GH, RAM:256 MB, Video: 64 MB, DirectX 9.0c




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1189 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (1)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Split / Second este un joc de curse intensa actiune stabilite în cadrul unui televizor realitate spectacol. Concurentii vor concura pentru a fi primul la linia de sosire într-o a facut-set pentru city-TV echipate pentru a sufla cu scopul final de a deveni Sezonul de campion. Jucatorii în Split / Second nu se ciocnesc doar cu alte vehiculele sa le bat de la piesa, dar poate declansa, de asemenea, devastatoare evenimente care modifica drastic dinamica a cursei. Jucatorii trebuie sa foloseasca indica momentul de a estompa structuri imense si piese de falnice TV de a modifica tactic pista sau pentru a crea rute complet noi.

Instructiuni de instalare:

1. Unrar.

2. Burn or mount the image.

3. Install the game.

4. Copy over the cracked content.

5. Play the game.


Categoria: Arcade, Racing, Moto


Dimensiune Fisier: 6.83 GB


Cerinte Sistem : CPU 3.0 GH, RAM:2 gb, Video: 256MB, DirectX 9.0c




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1087 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Setati în epoca dintre cele doua filme TRON, TRON: Evolution transmite povestea unor evenimente semnificative în mitologia TRON. Jocul are o aventura epica într-o lume digitala masiv umplut cu lupta mare mobilitate pe baza de discuri si cicluri avansate de lumina.
TRON: Evolutia este una din cheile de la deblocarea mitologia TRON. Povestea jocului are loc înainte de "TRON: Legacy” evenimente si ofera introspectie în trecutul filmului. Ca o experienta de divertisment integrate, filmul va elemente de referinta din povestea jocului. Fanii vor dori sa joace acest joc pentru a afla mai multe despre mitologia TRON vazut în film.


Categoria: Aventura, Moto, Actiune


Dimensiune Fisier: 7.25 GB


Cerinte Sistem : CPU 2.5 GH, RAM:1,5 gb, Video: 256 MB, DirectX 9.0c




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1521 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Just Cause ofera libertatea de a-ti îndeplini misiunile cum doresti: asmutind factiunile de pe insula una împotriva celeilalte, incitând masele la rebeliune si construind aliante cu fortele rebelelilor si cartelurile de droguri. Actiunea se petrece într-un mediu de joc incredibil de variat care se întinde peste 250 000 de acri de paduri, jungle, plaje, orase si sate. Insula poate fi explorata pe pamânt, apa si aer, pentru ca vei avea la dispozitie una dintre cele mai variate si incitante game de vehicule vazute vreodata într-un joc video. 


Categoria: Aventura, Impuscaturi, Actiune


Dimensiune Fisier: 6.24 GiB


Cerinte Sistem : CPU: 2 GH, RAM: 512 MB, Video: 128 MB




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 867 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Cu mult timp inainte Dark Knight Sparda s-a revoltat impotriva imparatului intunecat si a dus razboiul de unul singur pentru a salva omenirea. Mii de ani mai tarziu o organizatie religioasa venereaza acest salvator ce a luat asupra lui toate obligatiile pentru a scapa lumea de rau. Cu resedinta in Fortuna aceasta organizatie este cunoscuta ca ` Order of the Sword` si este format dintr-un grup de elita ` Holy Knights`. Preia controlul asupra lui Nero cavalerul ce trebuie sa infrunte demonii cu ajutorul armelor de foc si a sabiilor. De asemenea au fost create alte patru personaje noi, Kyrie, Credo, Gloria si Agnus, avand posibilitatea sa te intersectezi cu celebrul Dante.


Categoria: Aventura, Actiune


Dimensiune Fisier: 7.43 GiB


Cerinte Sistem Minime: OS: Windows XP,Vista, Processor: Pentium 4 3 GHz, Memory: 512 MB (1 GB for Vista), Hard Drive: 8 GB Free, Video Memory: 256 MB, (nVidia GeForce 6600 SM3 Required), Sound Card: DirectX, Compatible, DirectX: 9.0c Keyboard , Mouse, DVD Rom Drive


Cerinte Sistem Recomandate: OS: Windows XP,Vista, Processor: Intel Core 2 DUO, Memory: 1 GB (2 GB for Vista), Hard Drive: 8 GB Free, Video Memory: 512 MB, (nVidia GeForce 8600), Sound Card: DirectX Compatible, DirectX: 9.0c or 10, Keyboard , Mouse, DVD Rom Drive, Game Pad STRONGLY Recommended




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 837 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Se deschide cutia Pandorei, iar creaturile ce au fost prizoniere se dezlantuie aducând haosul pe pamânt. Cam asa ar suna partea introductiva a jocului. Pam-pam!


Categoria: Actiune, Impuscaturi, Aventura


Dimensiune Fisier: 7.71 GiB


Cerinte Sistem: CPU 3.0 GH, RAM:2 gb, Video: 512MB, DirectX 9.0c




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 813 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Need for Speed World Online, jocul celor de la Electronic Arts, va fi lansat pe data de 20 iulie, 2010. Jucatorii pot face pre-comenzi pentru a putea intra in versiunile BETA si pentru a primi dreptul de a intra in joc de pe 13.06, adica cu o saptamana inainte de lansare. In acest fel, gamerii vor putea sa beneficieze deja de puncte de experienta cand accesul la servere va deveni liber.


Au fost publicate si cerintele minime pentru NFS World Online, jucatorii avand nevoie de Windows XP SP2, Vista sau Windows 7, un procesor de 2 GHz si de minim o placa video ATI Radeon 8500 



Categoria: Actiune, Racing, Moto


Dimensiune Fisier: 932.7 MB


Cerinte Sistem: CPU 2.0 GH, RAM:512 MB, Video:256MB, DirectX 9.0c




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1013 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  WorldShift este o noua generatie, cyber-fantasy RTS joc stabilite într-un viitor întunecat de Pamânt, în cazul în care dupa un obiect misterios din spatiu afisari planeta si Comunicate de Plauge, civilazations multe sunt distruse. Acum, restul de Populatia trebuie sa se apere împotriva triburi, succesorii de oameni timpurie care au fost afectate de o epidemie. WorldShift este un next-gen cyber-fantasy RTS joc conceput pentru a fi rapid si foarte usor de învatat si sa se joace. Acesta ofera întâlniri tuberculos, feroce peste tot în jurul Pamântului si o poveste fascinanta descoperirea secrete antice despre adevarata natura obiect misterios din spatiu cunoscut sub numele de fragmente, precum si misterios de ciuma. WorldShift introduce, de asemenea, multe caracteristici noi a genului, cum ar fi factiuni modificabil, unqiue de cooperare multiplayer joc, si mai mult.



Categoria: Actiune, Strategie, Impuscaturi, Aventura


Dimensiune Fisier: 2.19 GB


Cerinte Sistem: CPU 3.0 GH, RAM:1 gb, Video: 512MB, DirectX 9.0c




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 870 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-25 | Comentarii (0)