2 download
:: Categorii ::
Download Games [96]
Download Movies [110]
Download Music [0]
Download Scripts [19]
Autentificare
Mini-chat
Căutare
Like
Arhiva materialelor
Statistici

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0
Principală » 2012 » Aprilie » 25 » GEARGRINDER
5:53 PM
GEARGRINDER
Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Ia control complet al camion puternic, pe care au fost montate între cele mai puternice arme în circulaţie, minele de gadget-uri şi teribil ce în ce mai ingenioase. Apoi complet peste 45 de misiuni versatile şi de divertisment, lăsând o dâră de distrugere, oriunde aţi merge.jucătorul preia rolul lui Jack Hammer sau mai precis Lui camion Fie într-un 3rd-persoana-sau pentru a vizualiza-cabina de pilotaj. camion are capacitatea de a transforma în sine pentru a două configuraţii: modul de lupta si modul de rasă. În modul cursa camion are acces la boostere este, permiţându-i să accelereze rapid. Odată ce jucătorul a instalat upgrade-ul, de asemenea el poate planta minele din modul de cursa. Activează modul de combatere a LOC trei sisteme de arme: principale, secundare şi corp la corp. Prin completarea misiuni cu succes şi a câştigat medalii de aur De asemenea, upgrade-uri suplimentare pentru player-ul deblocări camion Lui. Acestea pot Fie accesoriu boostere Lui performanţă cum ar fi mai bine, schimba îmbunătăţiri Lui sunt sau arata ca un lansator de rachete sau ferastraie circulare pe partea de modul de combatere a Lui.

Jocul este împărţit în şase episoade cu mai multe misiuni în avans poveste sau fie că sunt acolo doar pentru a debloca upgrade-uri noi. Misiunile sunt ele însele împărţite în douăsprezece moduri de joc special, deşi misiunile final al Fiecare episod combina mai multe ori multe moduri de joc într-una singură. Fiecare modul de joc nu haideţi să jucătorul conduce camionul Lui, totuşi. Deşi există curse normale, în care şi jucătorul poate folosi arme Lui pentru a scăpa de concurenţă, acum în misiuni de arena care doar contează supravieţuire - în "Transport", de exemplu, jucatorul trebuie sa ia un camion foarte mare şi să-l de la punctul A la B în timp ce în "Car Bomb", singurul jucător conduce un vehicul echipat cu o bomba de mici dimensiuni.

De asemenea, jocul dispune de un mod multiplayer de până la opt jucători, dar limitat la LAN. Adiţii disponibilă numai în joc multiplayer-moduri de transport sunt Arena şi Race.


Categoria: Arcade, Racing, Moto


Dimensiune Fisier: 880 MB


Cerinte Sistem : CPU: 2.2 GH, RAM: 512 MB, Video: 128 MB 





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1036 | Adăugat de: Neb1DeniS | Tag-uri: 2download, download Geargrinder free game pc, Games, pc games, Descarca Jocuri, FREE, download torrent, games free, download games, download | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: