2 download
:: Categorii ::
Download Games [96]
Download Movies [110]
Download Music [0]
Download Scripts [19]
Autentificare
Mini-chat
Căutare
Like
Arhiva materialelor
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2012 » Aprilie » 25 » COLIN MCRAE RALLY 2005
5:22 PM
COLIN MCRAE RALLY 2005
Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Modul Career Challenge reprezinta inima lui Colin McRae Rally 2005, testand jucatorii in peste 20 de clase de raliuri, printre care Cupe, SuperCupe sau Campionate, in care vor concura impotriva celor mai buni piloti din lume.

Oferind un progres real si cea mai diversa selectie de masini de raliuri din care sa alegi, pilotii vor fi târâti printr-o uluitoare serie de 300+ stadii, conducand masini de la 4-wheel drive, 2-wheel drive, 4-wheel Classics, Super 2-wheel, Rear Wheel, Distinctive si clasicele 4x4. În spatele modului Career Challenge, exista un joc de raliu mult mai plin de adrenalina cu titlul 4WD Championship, Rally, Stages si moduri de joc Online.

Si chiar când credeai ca un joc  McRae nu ar putea oferi mai multe detalii si splendoare vizuala, echipa de dezvoltare a jocului îti pune pe tava: noua camera de filmat de pe capota ;i o camera mobila îmbunatatita îti ofera o adevarata senzatie de viteza si sinuozitate. Daunele sporite si  privelistea includ noi modele individuale de deteriorari pentru fiecare masina si când vei intra într-un copac, acesta se va zgudui si îi vor pica frunzele.


Categoria: Moto, Racing, Educative, Simulatoare, Sporturi, Arcade


Dimensiune Fisier: 3.47 GiB


Cerinte Sistem : CPU 2.0 GH, RAM:1 gb, Video: 128 MB, DirectX 9.0c





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1242 | Adăugat de: Neb1DeniS | Tag-uri: 2download, Games, pc games, Descarca Jocuri, FREE, download Clon Rally 2005, games free, download torrent, download, download games | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: