2 download
:: Categorii ::
Download Games [96]
Download Movies [110]
Download Music [0]
Download Scripts [19]
Autentificare
Mini-chat
Căutare
Like
Arhiva materialelor
Statistici

Total online: 8
Vizitatori: 8
Utilizatori: 0
Principală » 2012 » Aprilie » 11 » PARANORMAL ACTIVITY 2(2011)
11:22 PM
PARANORMAL ACTIVITY 2(2011)
Descriere:    Femeia bantuita din "Paranormal Activity" pare sa se intoarca in film pentru aceasta continuare horror cu buget scazut care se anunta a fi un succes. Katie (Katie Featherston), care a disparut la finalul originalului, sta la intrarea din baie, aratand posedata. Actiunea are loc intr-o casa din suburbii care seamana mult cu cea din San Diego din prima parte a filmului. Dar de aceasta data cuplul bantuit au un copil si un caine care maraie cand aude pasi spre camera de filmat. In continuare pare ca Katie nu poate sa-si stapaneasca demonii care au pus stapanire pe ea inca din tinerete. In primul film ea sfarseste prin a-si ucide sotul, pe Micah (Micah Sloat), dupa ce cuplul experimenteaza o serie de intalmpari ciudate petrecute in casa lor, pe care le-au surprins noaptea camerele video.

Continuarea filmul care a devenit unul din cele mai profitabile facute vreodata va fi regizata de Tod Williams, in timp ce Oren Peli se intoarce in calitate de producator, dupa un scenariu de Michael R. Perry.


 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 700 | Adăugat de: Neb1DeniS | Tag-uri: Movies, download movies, FREE | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: