2 download
:: Categorii ::
Download Games [96]
Download Movies [110]
Download Music [0]
Download Scripts [19]
Autentificare
Mini-chat
Căutare
Like
Arhiva materialelor
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2012 » Aprilie » 11
Descriere:    Donner Pass are o istorie bine-cunoscute si macabru - locul unde George Donner, si partidul sau s-au blocat în iarna din 1846 si au fost fortati sa recurga la canibalism pentru a pastra de la foame. Dar ce daca nu a fost doar istorie? 

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 805 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Inspirata din romanul nonfictional din anul 1998 "The Big Year: A Tale of Man, Nature and Fowl Obsession" al autorului Mark Obmascik, comedia "The Big Year" este povestea a trei barbati pasionati de ornitologie, care s-au saturat de responsabilitatile si obligatiile personale si profesionale si decid sa treaca peste crizele existentiale cu care se confrunta dedicându-si un an din viata unei activitati placute si relaxante precum studiul pasarilor. Întrucât fenomenul climatic El Niño a adus pe teritoriul Americii de Nord cea mai mare varietate de specii de pasari pe care au vazut-o ornitologii în ultima decada, Stu, Brad si Kenny au sansa de a-si împlini visul de a câstiga o competitie ce dureaza 12 luni si în decursul careia trebuie sa identifice si sa catalogheze cât mai multe specii de zburatoare, fiecare dintre ei fiind dispus la orice sacrificiu pentru a-si devansa rivalii, desi niciun trofeu nu este pus în joc. Pe parcursul unei calatorii care îi poarta pe tot teritoriul continentului nord-american, cei trei competitori învata ca exista lucruri mai importante decât victoria, aventurile salbatice în care se implica schimbându-le pentru totdeauna vietile.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 676 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Tanarul si arogantul razboinic chinez Hou Jie il invinge pe rivalul sau Huo Long pe campul de batalie si preia controlul asupra regiunii Dengfeng, insa nu se multumeste cu aceasta victorie de prestigiu, ci isi urmareste victima pana la un templu al calugarilor Shaolin si o asasineaza, atragand o karma negativa asupra lui. Dupa ce este tradat de catre omul lui de incredere Cao Man si este pe punctul de a fi el insusi omorat, Hou Jie este lovit ca de traznet de moartea fiicei sale, iar sotia, care il invinovateste pentru nenorocirea abatuta asupra familiei lor, nu este capabila sa il ierte si il paraseste. Refugiat printre calugarii Shaolin din templu, fostul razboinic se perfectioneaza in tehnicile specifice artelor martiale si isi redobandeste credinta si serenitatea, impacandu-se cu destinul potrivnic care i-a rapit fiica, intelegand ca faptele lui reprobabile au fost pedepsite si rascumparandu-si greselile din trecut prin suferintele pe care le-a indurat recent. Afland ca Hou Jie traieste, Cao Man invadeaza teritoriul calugarilor Shaolin in fruntea unei armate puternice si distruge tempul din temelii, infruntandu-l pentru ultima oara pe fostului lui comandant si primind o pretioasa lectie de viata din partea acestuia.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 835 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Desi a avut intotdeauna impresia ca nu exista o conexiune afectiva profunda intre el si parintii sai si a simtit ca nu relationeaza cu ei asa cum relationeaza orice alt adolescent de aceeasi varsta, Nathan Harper nu a fost capabil sa isi lamureasca aceste sentimente pana in momentul in care nu si-a vazut propria fotografie de pe vremea cand era copil pe un website dedicat persoanelor disparute si a inteles ca a fost una dintre nenumaratele victime ale unor cazuri de rapire. Intrucat intreaga lui existenta a fost cladita pe minciuni, Nathan isi propune sa afle identitatea parintilor biologici si porneste in cautarea adevarului ajutat de catre iubita lui Karen Lowell, declansand in mod involuntar un lant de evenimente violente ce ii pun viata in pericol. In curand, Nathan Harper se trezeste cu politia, cu agentii federali si cu o serie de alte persoane dubiose pe urme, singurii care sunt dispusi sa il protejeze si sa il sprijine pe tanar in demersul de a descifra misterul nasterii si rapirii sale fiind agentii FBI Sandra Burns si Frank Burton.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 698 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    O drama despre un sport ce a devenit hi-tech, boxul, plasata într-un viitor apropiat, în care roboti cu aspect umanoid lupta pentru distractia publicului. Hugh Jackman interpreteaza rolul unui fost luptator ce a pierdut sansa la titlu în momentul în care boxul între oameni devine un sport ilegal, deoarece este prea violent iar luptatorii din ring sunt înlocuiti de roboti de o tona în greutate si 2,5 metri înaltime, ce preiau actiunea ringului de box. Charlie Kenton trebuie sa supravietuiasca în aceasta lume noua a sportului. El castiga atât cât sa poata achizitiona roboti uzati în încercarea de a pregati unul care sa câstige titlul la aceasta noua categorie de box. Cu ajutorul fiului sau nelegitim - Max , vor descoperi un robot care pare a câstiga mereu, iar acest lucru le da sperante pentru a iesi învingatori în luptele dintre roboti. Asa cum mizele cresc în luptele din ring, în ciuda sortii, Charlie si Max primesc o ultima sansa de a reintra în carti.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 655 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Prin documentarul "Life in a Day”, regizorul Kevin Macdonald a vrut sa creeze cel mai important proiect din lume, realizat de utilizatorii site-ului Youtube. Decupat din 4500 de ore de filmari, trimise din 192 de tari, Life in a Day va fi difuzat live pe youtube.com/lifeinaday, in data de 27 ianuarie odata cu deschiderea Festivalului de la Sundance, la ora 6.00 pm MT si va mai fi redifuzat pe 28 ianuarie, la ora 7.00 pm, ora locala, subtitrat in 25 de limbi. Toate filmarile cuprinse in Life in a Day vor sa faca o cronica a zilei – 24 iulie 2010, asa cum s-a petrecut ea in tari de pe intreg globul. 

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 637 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Jennifer este o nord-americanca care preda literatura la Scoala Americana din Bucuresti, este casatorita cu omul de afaceri roman Radu Prodan si are impreuna cu acesta un baiat extrem de inteligent in varsta de 10 ani pe nume David. In timp ce participa la un botez in calitate de nasa, Jennifer este socata sa isi vada sotul arestat de catre politisti chiar in biserica si acuzat ca ar spala bani prin intemediul firmei sale in folosul unui mafiot local poreclit Spanu. Nefiind convinsa ca Radu se face vinovat de ilegalitatile de care este acuzat, profesoara decide sa lupte in felul ei impotriva sistemului de justitie romanesc si impotriva adevaratilor mafioti ce populeaza Bucurestiul. Interzicandu-i-se sa paraseasca Romania pe parcursul anchetei, Jennifer Prodan isi formeaza propria "familie de mafioti" cu scopul de a contracara actiunile interlopului Spanu si cu scopul de a-l scoate din inchisoare pe Radu.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 686 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Prequel la cele patru productii din franciza de succes "Shrek", filmul de animatie "Puss in Boots" il are ca personaj principal pe fermecatorul si lingusitorul Motan Incaltat, un abil manuitor al spadei si unul dintre dusmanii initiali ai capcaunului de culoare verde, transformat ulterior in prietenul si aliatul acestuia. Subiectul respectivei animatii de familie prezinta aventurile savuroase si amuzante ale Motanului Incaltat din perioada in care felina cu blana stufoasa si moale inca nu l-a intalnit pe Shrek si pe amicii acestuia, insa este indragostit pana peste urechi de Kitty Softpaws, o pisica inteligenta cu blana de culoare alb-negru, care poseda abilitatea de a se descurca impecabil in situatii-limita. Motanul Incaltat, care este un cuceritor innascut dupa care suspina toate femeile si pisicutele din regiune, face echipa cu Kitty si cu eminenta cenusie Humpty Dumpty cu scopul de a gasi si de a fura gasca care face oua de aur.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 688 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Latif Yahia a fost obligat de Uday, fiul cel sadic al lui Saddam Hussein, sa îi devina sosie. Filmul "The Devil's Double / Dublura Diavolului" e bazat pe experienta reala a lui Latif, care a povestit cum a fost sa locuiasca alaturi de familia dictatorului Saddam Hussein. Bagdadul, capitala Irakului, e terenul de joaca pentru cei bogati si mârsavi, locul unde orice poate fi cumparat, daca e platit pretul corect. Uday Hussein, fiul cel depravat, imoral si sadic al lui Saddam, e un soi de print al acestei lumi, în care îsi poate face toate poftele. Locotenetul Latif Yahia e chemat la palatul presedintelui-dictator unde i se cere, de fapt, sa îsi dea viata. Yahia trebuie sa renunte la tot ce are si la traiul lui alaturi de cei dragi pentru a se transforma în dublura lui Uday si asta pentru ca îi seamana fizic fiului de dictator. În caz ca refuza, familia locotenentului va fi ucisa, asa ca acesta nu are de ales. Uday încearca sa-l farmece cu toate lucrurile scumpe pe care le are si pe care el si sosia sa le vor împarti, însa Latif vrea doar sa scape din capcana. Viata pe care o duce el alaturi de familia Hussein e într-o atmosfera de permanenta tradare, coruptie si oroare.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 969 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Eclipse este platforma de foraj marin stationate la Sector 7, o zona miniera, în largul marii vasta situat pe vârful de sud a Jeju Island.Ulei de foraj Sapaturile se încheie cu esec si sediul da ordinul sa se retraga. Capitanul Jeong-om este trimis pentru a supraveghea retragerea echipajelor din Eclipse. Cu toate acestea, Hae-iunie, managerul de echipament (jucat de Ha Ji-won), este categoric nu doreste sa comanda sediul central, ca ea este sigur ca petrolul va fi descoperit in Sectorul 7. Motivat de Hae-Juns convingerea de a gasi petrol, capitane sugereaza efectuarea un exercitiu de foraj ultima. În timp ce Hae-iunie si echipajul sunt pe deplin angajate în încercarea lor finala, îsi pierd comunicare cu sediul central, iar echipajul este coplesit de sentimentul ca ceva deconcertant este acolo. În calitate de organisme încep sa dispara una câte una, câteva supravietuitor trebuie sa gândeasca rapid si sa lupte pentru viata lor într-o lupta împotriva non-stop monstru mutante de la mare. Supravietuirea pare putin probabil, dar Hae-iunie si echipajul sunt determinate sa ia orice sansa de a iesi din Industriei viu 7

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 746 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    La 11 ani de la explozia fatala survenita la decolarea zborului 180 cu destinatia Paris, la 8 ani de cand s-a produs pe autostrada 23 un accident in lant in care si-au pierdut viata o multime de oameni, la 5 ani de la deraierea unui roller-coaster intr-un parc de distractii si la 2 ani de cand un accident intamplat la o cursa de masini s-a soldat cu pierderea multor vieti omenesti, tanarul Sam Lawton are o premonitie bizara referitoare la prabusirea podului suspendat pe care se afla in acel moment si reuseste in ultima clipa sa evite moartea si sa salveze vietile catorva alte persoane. Numai ca Sam Lawton si iubita lui Molly Harper nu au prea multe motive sa se bucure ca au evitat catastrofa intrucat descopera in curand pe propria piele ca destinul nu poate fi pacalit si ca moartea te gaseste oriunde te-ai ascunde, reclamandu-si datoria in cele mai cumplite si brutale moduri imaginabile. Pe masura ce putinii supravietuitori ai dezastrului de pe podul suspendat decedeaza in chinuri, Sam si Molly inteleg ca nu era scris in stele ca ei sa ramana in viata dupa prabusirea podului si ca moartea ii vaneaza acum pe toti pentru a-si implini menirea.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 687 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Dupa ce in urma cu 5 ani a ratat o misiune importanta in Mozambic, agentul secret Johnny English s-a simtit atat de rusinat incat a decis sa se autoizoleze intr-o pestera din Tibet pana in momentul in care superiorii lui ierarhici din MI 7 vor fi dispusi sa ii treaca cu vederea stangacia si sa il recheme in Anglia pentru a-i incredinta o noua sarcina. Contactat de catre staretul unei manastiri din vecinatate, englezul care obisnuieste sa intre in bucluc ori de cate ori ar trebui sa isi demonstreze calitatile de spion de top aflat in slujba reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii este instruit in domeniul artelor martiale si trimis la Londra pentru a-si spala reputatia. Intrucat se apropie o conferinta la care sunt asteptati sa participe liderii politici ai celor mai de seama state din lume, iar sefii de la MI 7 detin informatii ca un grup de asasini profesionisti intentioneaza sa il ucida pe primul-ministru al Chinei, veteranul Johnny English este considerat persoana potrivita pentru a dejuca planurile criminalilor si pentru a salva onoarea serviciilor secrete engleze. Echipat cu dispozitive high-tech de ultima generatie si recurgand la metodele neortodoxe care l-au consacrat, Johnny English dezvaluie o conspiratie in care sunt implicati mai multi politicieni de varf.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 697 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Filmul cel nou al lui Steven Spielberg este povestea de prietenie dintre Albert, un baiat, si Joey, calul sau. Dupa izbucnirea Primului Razboi Mondial, chiar în primele ore de conflict, calul lui Albert e vândut cavaleriei britanice. Joey ajunge direct pe front si nimereste în mâinile nemtilor, care nu se jeneaza sa foloseasca orice pot de la adversarii lor. Albert e prea tînar pentru a putea merge la razboi, dar nu mai poate sta nici acasa, gândindu-se la necazurile celui mai bun prieten. Baiatul porneste într-o misiune de ajutor pentru a-si elibera calul.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 717 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Filmul "Poveste de cartier", ce s-a dorit a fi o varianta romaneasca a cunoscutului "West side story", evidentiaza realitatile dure dintr-un cartier marginas din Bucuresti, in care luptele de strada dintre bandele rivale sunt la ordinea zilei si au devenit un mod de viata pentru locuitori, in care numai persoanele potente din punct de vedere financiar reusesc sa supravietuiasca si sa se impuna ca lideri ai comunitatii, in care nu mai exista nimic sfant si totul se cumpara cu bani, obtinuti cel mai adesea pe cai ilegale si in care chiar si dragostea frumoasa dintre doi tineri este blestemata si sortita esecului din cauza interventiei unor factori exteriori. Intors acasa dupa un an de armata, Vio constata cu groaza ca totul s-a schimbat in cartierul in care locuieste, incepand cu prietenii lui vechi care acum sunt impartiti in grupuri rivale si se razboiesc intre ei in plina strada si terminand cu aparitia in zona a unui personaj dubios si veros pe nume Da Vinci, un mafiot de duzina care s-a imbogatit din traficul de droguri si a ajuns sa controleze toate afacerile din respectivul cartier. Interesele lui Vio se intersecteaza cu cele ale lui Da Vinci si genereaza un conflict in momentul in care apare in scena Ramona, o fata frumoasa de care Vio este indragostit si care ii impartaseste la randul ei sentimentele de iubire, dar pe care mafiotul Da Vinci o vrea pentru el si incearca sa o ia de sotie cu forta.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 1810 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    La eoni distanta dupa ce Zeii au castigat lupta mitica impotriva Titanilor, un pericol nou ameninta tinutul. Inebunit de putere, regele Hyperion (Mickey Rourke) a declarat razboi impotriva umanitatii. Conducand o imensa armata insetata de sange ai carei soldati au fost desfigurati chiar de el insusi, Hyperion a parjolit Grecia in cautarea legendarului Arc Epirus, o arma cu o putere inimaginabila, faurita in ceruri de catre Ares. Numai cel care detine acest arc poate elibera si controla Titanii , care au fost intemnitati adanc in interiorul zidurilor Muntelui Tartaros inca din zorii timpului. In mainile regelui, arcul ar dezlantui distrugerea asupra omenirii si ar anihila Zeii. Vechile legi interzic insa interventia Zeilor in conflictele umane, acestia ramanand astfel neputinciosi in fata atacului lui Hyperion ... pana cand un taran pe nume Tezeu (Henry Cavill) se dovedeste a fi singura lor speranta. Ales in secret de catre Zeus, Tezeu trebuie sa isi salveze poporul de setea de razbunare a lui Hyperion si de hoardele acestuia. Conducand un grup de prost-scrisi , printre care preoteasa vizionara Phaedra (Freida Pinto) si sclavul viclean Stavros (Stephen Dorff), eroul Tezeu va incepe revolta impotriva lui Hyperion, sau va privi ruinarea patriei sale si disparitia Zeilor .

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 744 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Thrillerul are o actiune care se desfasoara în doar 24 de ore si se plimba între oamenii cu putere de decizie care lucreaza la o banca de investitii. Ziua analizata e una de la începutul crizei economice mondiale. Numele vine de la apelul telefonic pe care un broker îl stabileste cu clientul sau atunci când îi cere depozitul de bani sau actiuni pentru a investi. Filmul "Margin Call" a fost selectat în competitia oficiala a Festivalului de la Berlin din 2011.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 809 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Inspirat din evenimente adevarate, ”Killer Elite” este un film de ac?iune, aventura ?i spionaj ce îl are ca personaj principal pe Danny (Jason Statham), unul dintre cei mai bine pregati?i agen?i ai for?elor speciale. Ie?it din exilul autoimpus pentru a executa o misiune aproape imposibila de razbunare ?i de autosalvare în acela?i timp, Danny readuna laolalta vechea sa echipa pentru a ajuta la salvarea fostului sau mentor (Robert de Niro) ?i pentru a intra în cea mai de temut unitate militara, Serviciile Speciale Aerine Britanice (SAS). Ei trebuie sa înfrunte un grup secret format din fo?tii agen?i ai SAS, solda?i cunoscu?i sub numele de ”Barba?ii Pana”, care alaturi de liderul lor , Spike (Clive Owen), asigura securitatea tuturor membrilor SAS omorând tot ce le sta în cale. Danny ?i echipa sa trebuie sa doboare o întreaga celula de asasini înainte ca rezultatul ac?iunilor acestora sa declan?eze un colaps politic.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 720 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Grace a economisit bani pe toata durata liceului lucrand ca chelnerita intr-o cafenea, cu scopul de a-si permite luxul de a calatori la Paris, a se plimba pe malul Senei si a urca in varful Turnului Eiffel. Dupa absolvire, adolescentei i se ingaduie sa faca o excursie in Franta impreuna cu buna ei prietena Emma si sora ei vitrega Meg, insa calatoria visata se transforma intr-un cosmar din cauza hotelurilor mizere in care sunt cazate si a plictiselii pe care un ghid neinspirat o imprima turului de vizitare a obiectivelor turistice. Pierzand autocarul cu care se deplasau, cele trei fete se trezesc in holul unui hotel de 5 stele, iar Grace este confundata cu o mostenitoare britanica rasfatata, nesuferita si cu un comportament scandalos pe nume Cordelia, cu care seamana izbitor din punct de vedere fizic. Facand schimb de identitate cu infumurata Cordelia, Grace si insotitoarele ei sunt urcate intr-un avion privat cu destinatia Monte Carlo si au parte de aventura vietii lor, fiind vanate de paparazzi, imbracate in rochii de gala de la celebre case de moda si invitate la dineuri si baluri. In plus, Grace, Emma si Meg par sa-si fi gasit sufletele-pereche in persoanele lui Theo, Owen si respectiv Riley.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 724 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Marvel Studios isi extinde inca odata universul cinematografic cu un nou supererou: Thor. Aceasta aventura epica se petrece atat pe planeta noastra cat si pe taramul mitic din Asgard. In centrul povestii se afla Thor, un zeu foarte puternic, dar foarte arogant, care declanseaza inca odata un razboi antic. Thor este aruncat pe Pamant si fortat sa traiasca printre oameni ca pedeapsa pentru actiunile sale. Odata sosit aici, Thor invata ceea ce inseamna cu adevarat sa fie un supererou, mai ales atunci cand cel mai mare dusman al taramului din Asgard incearca sa invadeze planeta Pamant cu ajutorul fortelor intunericului.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 778 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Patru luptatori care vin din medii diferite se aduna fiindca fiecare vrea sa se antreneze cu o fosta stea MMA. În cele din urma vor avea de luptat între ei si împotriva tradatorului din grup.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 693 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Fred O'Hare este un ratat incapabil sa isi gaseasca un loc de munca, pe care parintii l-au dat afara din casa si care s-a refugiat temporar in locuinta surorii sale Samantha. Intr-o seara in care se intoarcea cu automobilul spre casa, imprudentul Fred il accidenteaza pe Iepurasul de Pasti si ii fractureaza acestuia un picior, fiind fortat sa isi adaposteasca victima in locuinta Samanthei in perioada de convalescenta. Samantha il ingrijeste cu devotament pe iepurasul ranit, chiar daca acesta nu este chiar cel mai comod si usor de multumit musafir, in vreme ce fratele ei Fred trebuie sa se antreneze pentru a prelua atributiile Iepurasului de Pasti, a carui misiune este sa ascunda oua de ciocolata prin casele oamenilor. Intrucat iepurele nu mai poate sa alerge si sa topaie din cauza piciorului fracturat, Fred si Samantha sunt nevoiti sa faca echipa cu el pentru a salva sarbatorile, pe parcursul desfasurarii evenimentelor atat barbatul, cat si iepurasul desavarsindu-si procesul de maturizare.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 702 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Un grup de oameni de stiinta din orasul San Francisco se folosesc de maimute pentru a testa un medicament revolutionar menit sa vindece pacientii care sufera de Alzheimer, cercetatorul Will Rodman fiind obsedat de ideea de a continua experimentul, in pofida reactiilor adverse pe care le are administrarea respectivului leac asupra primatelor. Studiind cu atentie comportamentul unui cimpanzeu botezat Caesar, care pare sa astepte cu nerabdare momentul in care isi primeste pastila, geneticienii constata ca unul dintre efectele adverse este cresterea neobisnuita a nivelului de inteligenta al subiectilor, fapt dovedit de testele tomografice efectuate asupra creierului maimutelor din laborator. Desi Caroline este ingrijorata de directia in care se indreapta acest experiment scapat de sub control, nu reuseste sa il convinga pe Will sa renunte, iar Caesar devine in fiecare zi mai destept si mai avid de putere si se transforma in liderul unei rebeliuni a maimutelor impotriva oamenilor. Pe masura ce Terra este invadata de primatele inteligente si periculoase, iar intre rasa umana si maimute izbucneste un razboi devastator, specialistii in inginerie genetica trebuie sa gaseasca solutii pentru a-i impiedica pe subiectii experimentului sa ii transforme pe oameni in sclavi.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 740 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Ray, un fost politist, a început o viata noua, ca angajat al unui club de noapte, si încearca sa se tina departe de probleme. Într-o seara, în tura lui Ray, clubul e jefuit, iar fiul proprietarului e împuscat mortal. Ray, al carui trecut e descoperit, va începe sa-l caute pe criminal pentru a-si spala reputatia. Între timp, atât mafiotii, cât si politistii îl suspecteaza de crima pe Ray.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 710 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Decisi sa se razbune pe Autobotii condusi de catre Optimus Prime pentru infrangerea pe care au indurat-o in precedenta confruntare, Decepticonii lui Megatron revin in actiune si declanseaza un nou razboi intre cele doua rase rivale de roboti. De data aceasta, Autobotii si Decepticonii sunt implicati intr-o periculoasa confruntare spatiala intre Rusia si Statele Unite ale Americii, iar tanarul Sam Witwicky, aliatul de nadejde al lui Optimus Prime si al Autobotilor Bumblebee, Ironhide, Sideswipe sau Ratchet, este constrans sa sara inca o data in ajutorul prietenilor lui roboti pentru a salva umanitatea. In anul 1969, componentii zborului spatial Apollo 11 au ajuns pe partea nevazuta a Lunii intr-o misiune strict secreta si au documentat existenta unei nave cybertroniene, ceea ce a confirmat teoria ca pamantenii nu sunt singuri in Univers. Dupa aproximativ 40 de ani, secretele acestei misiuni sunt dezvaluite, iar implicarea robotilor in infruntarea americano-rusa este dovedita.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 719 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    Andy Marlow, an ex British S.A.S serviceman turned mercenary, is sent into the Balkans after a military coup has arisen to rescue a U.S ambassador and his aide.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 730 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    N?A

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 716 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    N?A

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 769 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    N?A

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 715 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    N?A

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 729 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    N?A

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 719 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    N?A

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 712 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    N?A

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 749 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    N?A

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 763 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    N?A

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 816 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:    N?A

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 689 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-11 | Comentarii (0)

Descriere:   N?A
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 687 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Doug (Rhys Darby), trăieşte în perfecta lume nu vă faceţi griji, dar viaţa lui spulberă atunci când prietena pe termen lung Susan (Faye Smythe) haldele el. Deşi Doug descoperă un rănit de raţă şi începe să asistentă mai bine. Această motivaţie nouă gasit propulseaza Doug într-o nouă călătorie în viaţa lui, care-l face să se îndrăgostească de medicul veterinar Holly (Sally Hawkins). Deşi calea de a iubi nu este niciodată uşor şi doar atunci când credeţi că aţi luat un mâner pe ea, este nevoie de bilete de avion. Susan vine înapoi în viaţa lui, şi Doug trebuie să înveţe o lecţie valoroasă, te sprijini pe prietenii lui şi urmeze inima lui.

Categorie: Download Movies | Vizualizări: 723 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Doug (Rhys Darby), trăieşte în perfecta lume nu vă faceţi griji, dar viaţa lui spulberă atunci când prietena pe termen lung Susan (Faye Smythe) haldele el. Deşi Doug descoperă un rănit de raţă şi începe să asistentă mai bine. Această motivaţie nouă gasit propulseaza Doug într-o nouă călătorie în viaţa lui, care-l face să se îndrăgostească de medicul veterinar Holly (Sally Hawkins). Deşi calea de a iubi nu este niciodată uşor şi doar atunci când credeţi că aţi luat un mâner pe ea, este nevoie de bilete de avion. Susan vine înapoi în viaţa lui, şi Doug trebuie să înveţe o lecţie valoroasă, te sprijini pe prietenii lui şi urmeze inima lui.

Categorie: Download Movies | Vizualizări: 849 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Propulsat la functia de patron la institutia W Group, dupa moartea tatalui sau adoptiv, Largo Winch (Tomer Sisley) decide, spre surprinderea tuturor, sa o vânda si sa foloseasca veniturile pentru a crea o fundatie umanitara. Dar în aceeasi zi el se trezeste acuzat de crime împotriva umanitatii, de catre un martor misterios. Pentru a-si dovedi nevinovatia Largo va trebui sa reconstituie pasii vietii sale din trecut, în inima junglei din Birmania.

Categorie: Download Movies | Vizualizări: 739 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Iisus din Nazaret este o ampla evocare a vietii si suferintelor lui Iisus Hristos, de la nastere pana la rastignire. Filmul nareaza nasterea, activitatea, procesul, moartea si invierea lui Isus Hristos, asa cum le cunoastem din Noul Testament. Este omul care a devenit un invatator considerat a fi excentric, care a adunat foarte multi urmasi, in timp ce vorbea de pace intr-o forma alternativa scripturilor evreice. Pana la urma Isus cedeaza in fata "conducerii" religioase si civile din Palestina ocupata de Imperiul Roman, dar vocea lui a ramas auzita mult timp dupa moartea sa in crestinism, religie care predomina si in ziua de azi.

Categorie: Download Movies | Vizualizări: 5636 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   N/A

Categorie: Download Movies | Vizualizări: 798 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Pîna acum, vestul salbatic american a vazut toate tipurile de eroi, dar Rango este o specie absolut nemaivazuta: un cameleon mititel cu suflet mare, care îsi pune în gînd sa salveze un orasel la fel de bizar precum creaturile care-l locuiesc, si, care, pe parcurs, se transforma în eroul care odinioara doar îsi închipuia ca este. Regizat de Gore Verbinski, cel care a creat seria Piratii din Caraibe, si avîndu-l ca voce pe Johnny Depp, Rango este un western în care aventura, umorul ireverentios si persoanjele înduiosatoare se combina pentru a ne oferi filmul perfect pentru întreaga familie. Povestea începe cînd Rango, dupa o viata în care a privit lumea din spatele geamurilor unui terariu, se trezeste abandonat în desertul Mojave. Ratacind prin Vestul Salbatic, ajunge în oraselul Dirt, care arata exact precum îi e numele. Acolo unde spera ca se va pierde în peisaj, Rango se trezeste imediat ca iese în evidenta, chiar daca ceilalti locuitori sînt o testoasa pe post de primar, un sarpe cu clopotie renegat, niste cîini de preerie care jefuiesc banci, sopîrle-pistolari, dar si prima cameleonita pe care Rango o vede în viata lui. Fara sa vrea, Rango devine seriful oraselului amenintat cu disparitia din cauza lipsei apei. Acum i se ofera ocazia sa se transforme în ceea ce, pîna nu demult, doar visa sa fie: unerou adevaarat. De-acum nu se mai poate ascunde! Rango este primul film de animatie al lui Verbinski, cel care a transformat franciza Piratii din Caraibe într-o fabula contemporana care a fermecat publicul din toata lumea. "Rango este povestea transformarii unui cameleon într-o legenda a Vestului Salbatic, iar Johnny Depp intra în pielea acestui personaj cu grandoare si îndrazneala. 

Categorie: Download Movies | Vizualizări: 743 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Filmul "Valentine's Day", regizat de Garry Marshall, spune povestea mai multor cupluri destabilizate de presiunea psihologica a Zilei Indragostitilor. Cuplurile se impart si se despart in acest film cu multiple fire narative care, in esenta, spun acelasi lucru si-l adapteaza la persoane diferite. Povestile protagonistilor se intretaie si se amesteca spumos in acesta comedie romantica neconventionala. In Los Angeles, vietile unui ofiter din armata, Kate Bristow, unui pasager dintr-un zbor Iraq-LA, Holden Bristow, unui proprietar de florarie, Reed Bennet, care o cere in casatorie pe prietena lui, Morely Clarkson, in timp ce isi da seama ca iubitul(Harrison Copeland) cele mai bune prietene a sa, Julia Fitzpatrick, este de fapt insurat, de asemenea cea a unei asistente,Liz Corryn, cea a unui pensionar,Estelle, si a unui publicist, Kara Monahan, se intretaie in aceasta comedie romantica.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 758 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Viata pare perfecta pentru John Brennan, pâna când sotia sa, Lara, este arestata pentru o crima îngrozitoare , pe care ea sustine ca nu a comis-o. La trei ani dupa pronuntarea sentintei , John se lupta sa-si tina familia unita, crescandu-si fiul si predand la facultate. In acelasi timp el urmareste prin toate mijloacele disponibile sa dovedeasca nevinovatia sotiei sale. Odata cu respingerea recursului final , Lara are tendinte suicidare ,iar John decide ca exista o singura solutie posibila si suportabila : aceea de a-si scoate sotia din inchisoare cu orice pret. In ciuda sanselor slabe de reusita si lipsa proprie de experienta, John pune la cale un plan de evadare si se arunca într-o lume periculoasa si nefamiliara , riscând în cele din urma totul pentru femeia pe care o iubeste.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 701 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Remake al filmului cu acelasi titlu din anul 1972, "The Mechanic" ii are in centrul actiunii pe asasinul profesionist Arthur Bishop si pe discipolul acestuia Steve McKenna. Arthur Bishop a lucrat intotdeauna pe cont propriu, cu o meticulozitate, ingeniozitate si eficacitate care l-au facut celebru in bransa criminalilor platiti, studiindu-si cu mare atentie victimele inainte de a perfecta planul de atac si nelasand in urma niciun fel de indicii cu privire la identitatea sa. Operand intr-o lume in care nu se aplica regulile conventionale ale moralitatii si in care orice greseala il poate costa viata, veteranul accepta cu reticenta sa il ia sub aripa lui ocrotitoare pe tanarul Steve McKenna si sa il antreneze in arta de a ucide pentru bani. Ambitiosul ucenic da dovada de o abilitate si de o cruzime care il vexeaza chiar si pe mentorul sau, motiv pentru care intre cei doi asasini intervine un conflict. Oare Arthur Bishop doreste sa il initieze pe Steve McKenna in secretele meseriei pentru a exista cineva care sa ii continue cu succes cariera sau pentru a se recompensa fata de o fosta victima a lui?

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 757 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Grupul de 6 prieteni format din: Page, Charly, Blake, Dalton, Nick si Wade pleaca intr-o excursie, motivul principal fiind un meci de fotbal. Aventura incepe din momentul cand li se strica masina si sunt nevoiti sa accepte invitatia unui localnic infricosator de a merge in Ambrose. Ajunsi aici, descopera atractia orasului si secretul lui: Casa de Ceara, decorata cu cadavrele de ceara ale localnicilor si vizitatorilor. Odata aflat secretul, cei sase prieteni incearca sa scape cu viata din Ambrose inainte de a deveni la randul lor figurine.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 901 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   In urma cu 10 ani, Driver a fost arestat si condamant la inchisoare sub acuzatia de a fi incercat sa jefuiasca o banca. In timpul respectivei tentative de jaf, fratele lui Driver a fost asasinat din cauza tradarii unora dintre complici, motiv pentru care singurul scop caruia Driver ii dedica acum toata energia este gasirea si anihilarea celor care au contribuit la moartea rudei lui de sange si la trimiterea sa in judecata. Mai hotarat decat oricand sa isi faca dreptate pe cont propriu, cu arma in mana, Driver viziteaza rand pe rand cele patru persoane ale caror nume si adrese sunt inscrise pe lista lui neagra, insa cu fiecare crima pe care o comite atrage asupra lui atentia unui asasin profesionist si a unui politist aflat in pragul pensionarii. In vreme ce politisul isi face un titlu de onoare din a-l captura pe Driver si a-si incheia cariera in mod glorios, egocentristul ucigas il urmareste pe justitiar fiindca simte ca in sfarsit a intalnit un adversar pe masura lui. Intr-o cursa pe viata si pe moarte, in care vanatorul se poate transforma in orice moment in prada, Driver isi da seama ca lista cu posibilii vinovati pentru decesul fratelui sau este incompleta.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 857 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Aceasta noua si moderna adaptare a povestii clasice "Gulliver's Travels" imaginate de catre scriitorul irlandez Jonathan Swift in secolul al XVIII-lea il are in centrul actiunii pe Lemuel Gulliver, un functionar marunt care distribuie corespondenta la sediul unei reviste new yorkeze si viseaza sa devina jurnalist. Dupa ce pacaleste o editoare ca este un scriitor talentat de jurnale de calatorie, Lemuel este trimis intr-o misiune in Triunghiul Bermudelor pentru a scrie un articol. Vaporasul lui este zgaltait de o furtuna puternica, iar Lemuel Gulliver naufragiaza pe o insula misterioasa denumita Lilliput, care este populata de oameni harnici, dar foarte mici de statura. Initial, barbatul nu este primit cu simpatie de catre localnicii miniaturali, insa o data cu trecerea timpului devine eroul lilliputanilor si intelege ca singurul lucru care conteaza este maretia sufleteasca, iar nu cea fizica.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 763 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Plasata in secolul al XIV-lea, actiunea filmului se centreaza in jurul unui cruciat care se intoarce alaturi de camaradul sau in orasul natal, doar ca sa descopere ca acesta a fost devastat de ciuma neagra. O biserica asediata, care considera vrajitoria vinovata de napasta, le comanda celor doi cavaleri sa transporte o vrajitoare la o manastire, unde calugarii vor tine un ritual in speranta ca vor pune capat epidemiei. Un preot, un cavaler indurerat, un pungas si un tanar curajos ce viseaza sa devina cavaler isi unesc fortele intr-o misiune care va decide in final soarta vrajitoarei.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 696 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   N/A

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 732 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Holly Berenson si Eric Messer sunt doi adulti mult prea preocupati de ascensiunea profesionala pentru a avea o viata privata normala si o relatie de cuplu stabila, motiv pentru care prima lor intalnire romantica se transforma intr-un dezastru, femeia jurand sa nu ii acorde o alta sansa tanarului cu care nu pare sa aiba nimic in comun. Singura persoana care ii apropie pe cei doi este micuta Sophie, fiica celor mai buni prieteni ai lor pe nume Peter si Alison Novack, pe care amandoi o iubesc in egala masura si pe care o rasfata ca pe propriul copil. Atunci cand Peter si Alison decedeaza intr-un tragic accident de automobil, iar bunicul dinspre tata al orfanei se dovedeste prea batran si bolnav pentru a o putea ingriji, Holly Berenson si Eric Messer sunt numiti tutorii legali ai Sophiei si trebuie sa isi asume responsabilitatile ce decurg din aceasta calitate. Neexperimentati si ingroziti de faptul ca nu se vor ridica la inaltimea misiunii incredintate de catre prietenii lor decedati, Eric si Holly se muta in aceeasi casa si cauta o modalitate de a se intelege pentru binele copilului.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 825 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Asistenta medicala Cindy si zugravul Dean sunt casatoriti, au impreuna o fetita pe nume Frankie si locuiesc in orasul Scranton din Pennsylvania, insa mariajul lor este pe punctul de a se destrama din pricina faptului ca rutina si atmosfera claustrofobica au inlocuit treptat pasiunea si dragostea dintre soti. Cindy este ambitioasa, cinica, realista si frustrata de faptul ca nu a reusit sa isi implineasca visul de a deveni doctorita, motiv pentru care s-a retras in carapacea ei si a inceput sa mediteze serios la posibilitatea de a-si recapata libertatea prin divort. Dean este imatur, romantic, fidel si iubitor, insa are marele defect de a se multumi cu putin si de a fi complet lipsit de ambitie si dorinta de a evolua in cariera sau in viata personala, ceea ce o indreptateste pe sotia lui sa il acuze ca si-a irosit potentialul. Decis sa isi salveze casnicia, Dean o invita pe Cindy la un hotel si rememoreaza impreuna cu ea momentele fericite de la inceputul relatiei lor, atunci cand erau indragostiti, isi cantau serenade si isi faceau o multime de planuri de viitor.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 788 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Ned (Antonio Banderas) e naratorul acestei pelicule, unde in calitate de detectiv e angajat de un fost boxer iesit pe neasteptate din puscarie ,sa gaseasca femeia cu care a corespondat in ultimii 5 ani , de care s-a indragostit si careia ia dezvaluit secretul sau ; 3 agenti de politie il ancheteaza pe Ned, firul evenimentelor dezvaluinduni-se pe parcurs. Aventura tonica, film relaxant.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 667 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Ali Rose este o tanara originara din Iowa, care viseaza sa isi fructifice talentul muzical pe scenele din Los Angeles. Dupa ce primeste o slujba de chelnerita in clubul The Burlesque Lounge si este luata sub aripa ocrotitoare a proprietarei Tess si a managerului Sean, Ali este fascinata de stralucirea costumelor de dans si de arta burlesca in general, sperand ca intr-o zi sa urce pe scena si sa se transforme in vedeta spectacolului de cabaret. Imprietenindu-se cu dansatoarea Georgia si inspirand sentimente de afectiune barmanului si cantaretului aspirant Jack, Ali Rose starneste gelozia lui Nikki, care ii devine astfel un dusman de temut. Intrucat dansatoarele din trupa sunt tot mai preocupate de problemele personale, iar clubul se confrunta cu dificultati financiare majore, Tess se lupta sa mentina afacerea pe linia de plutire si are nevoie de un star care sa atraga clientii la club. Cu ajutorul managerului Sean, Ali Rose obtine sansa de a canta pe scena The Burlesque Lounge si ridica spectatorii in picioare, atragand atentia potentului om de afaceri Marcus Gerber, care doreste ca fata sa ii cada in brate.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 816 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Britt Reid este un playboy petrecaret si rasfatat din Los Angeles, al carui tata este proprietarul ziarului The Sentinel si detinatorul unui imperiu financiar. Atunci cand parintele lui James Reid decedeaza in conditii suspecte, tanarul Britt se trezeste brusc la conducerea celui mai profitabil trust de presa din oras si simte pentru prima data in viata ca are un scop precis si nobil si anume sa se foloseasca de averea mostenita pentru a combate crima organizata. Cu ajutorul unui angajat constiincios si inventiv pe nume Kato, care este expert in arte martiale si care a construit un automobil indestructibil dotat cu toate armele imaginabile si botezat The Black Beauty, Britt Reid se transforma intr-un supererou numit The Green Hornet si colinda strazile in timpul noptii pentru a eradica infractionalitatea. Unindu-si fortele cu Kato si cu noua lui secretara Lenore Case, The Green Hornet trebuie sa-l invinga pe diabolicul Benjamin Chudnofsky, cel care a reunit toate bandele de criminali sub puterea lui si care vrea sa-l ucida pe supereroul ce ii zadarniceste planurile.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 740 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:   Într-un oras linistit din Riverton exista o legenda a unui criminal în serie care a jurat sa se întoarca sa ucida sapte copii care s-au nascut în noaptea când el a murit. Acum, exact 16 ani mai târziu, copiii încep sa dispara fara urma. Oare criminalul a înselat moartea în noaptea când toti au crezut ca au scapat de el, sau poate s-a reîncarnat într-unul dintre copiii pe care jurase sa îi omoare? O singura persoana are raspunsul la aceasta întrebare si acesta este Adam "Bug” Heller (Max Thieriot). Bug a fost la un pas de moarte într-o nefericita noapte când tatal lui aproape înnebunise de furie. Fara sa stie de teribilele crime ale tatalui sau, el a fost bântuit de cosmaruri înca de când era doar un bebelus. Daca Bug spera sa îsi salveze prietenii de monstrul care s-a întors, el trebuie sa înfrunte raul care nu va avea liniste pâna nu îsi va termina treaba care a început în ziua în care Bug s-a nascut.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 804 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:    Presedintele SUA descopera ca teroristii au deturnat avionul cu care calatorea fratele lui si trebuie sa gaseasca o solutie pentru a rezolva problema.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 693 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:    Remake al horror-ului suedez "Let the Right One In" din anul 2008, filmul nord-american "Let Me In" il are in centrul actiunii pe Owen, un baiat singuratic in varsta de 12 ani, care este agresat fizic si verbal in mod frecvent de catre colegii de scoala si care sufera de pe urma divortului parintilor. Lipsit de prieteni si neglijat de catre mama si tatal sau, Owen isi petrece timpul perfectand planuri de razbunare impotriva colegilor care ii transforma viata intr-un iad si spionandu-si vecinii care traiesc in acelasi complex de apartamente. Atunci cand o fetita misterioasa pe nume Abby se muta impreuna cu tatal ei in blocul respectiv, Owen dezvolta sentimente de afectiune fata de ea si ii marturiseste necazurile lui intime, fiind insa umit de faptul ca noua lui prietena iese din casa numai noaptea si pare imuna la frigul iernii, pasind prin zapada in picioarele goale. Atunci cand micul oras din New Mexico in care locuiesc este zguduit de o serie inexplicabila de crime, ce coincid in mod bizar cu sosirea lui Abby, Owen isi da seama ca fetita ascunde un secret teribil, cu atat mai mult cu cat si tatal ei a disparut fara urma.  

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 683 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:    Femeia bantuita din "Paranormal Activity" pare sa se intoarca in film pentru aceasta continuare horror cu buget scazut care se anunta a fi un succes. Katie (Katie Featherston), care a disparut la finalul originalului, sta la intrarea din baie, aratand posedata. Actiunea are loc intr-o casa din suburbii care seamana mult cu cea din San Diego din prima parte a filmului. Dar de aceasta data cuplul bantuit au un copil si un caine care maraie cand aude pasi spre camera de filmat. In continuare pare ca Katie nu poate sa-si stapaneasca demonii care au pus stapanire pe ea inca din tinerete. In primul film ea sfarseste prin a-si ucide sotul, pe Micah (Micah Sloat), dupa ce cuplul experimenteaza o serie de intalmpari ciudate petrecute in casa lor, pe care le-au surprins noaptea camerele video.

Continuarea filmul care a devenit unul din cele mai profitabile facute vreodata va fi regizata de Tod Williams, in timp ce Oren Peli se intoarce in calitate de producator, dupa un scenariu de Michael R. Perry.


 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 698 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:    Antreprenorul Terry il ademeneste pe vechiul sau prieten Jarrod pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii, in Los Angeles, invitandu-l la o petrecere de pomina care se prelungeste pana tarziu in noapte. In toiul petrecerii, o parte dintre invitati sunt atrasi de o lumina misterioasa de culoare albastra pe care o observa pe fereastra si ies din locuinta, disparand instantaneu si fara urma in vazduh. Pe masura ce tot mai multi oameni si tot mai multe cladiri sunt absorbite de vartejurile de lumina de origine necunoscuta care plutesc pe deasupra orasului Los Angeles, Terry, Jarrod si micul lor grup isi dau seama ca asista la o invazie extraterestra si ca trebuie sa se fereasca de sursa de lumina pentru a supravietui dezastrului. Intrucat pe data de 20 august 2009 NASA a incercat sa ajunga mai departe decat si-ar fi putut imagina vreodata mintea umana, cu scopul de a afla daca exista civilizatii extraterestre, fara sa tina cont de avertismentele specialistilor, este foarte posibil ca aceasta catastrofa abatuta asupra metropolei sa aiba legatura cu actiunile lor iresponsabile.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 747 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:    Adaptare a romanului "Prince of Thieves” al autorului Chuck Hogan, povestea urmareste relatia amoroasa dintre managera unei banci, carismaticul lider al unei bande de jefuitori de banci si un agent FBI dedicat, care incearca sa il captureze pe infractor. Intr-un joc de-a soarecele si pisica in care atat agentul federal, cat si spargatorul de banci cad prada farmecelor frumoasei angajate a bancii, omul legii se straduieste sa il prinda pe hot folosind-o ca momeala pe femeia de care acesta este indragostit si pentru care intentioneaza sa renunte la activitatea infractionala si sa revina pe calea cea buna.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 719 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:    In perioada adolescentei, stinghera si pistruiata Marni era departe de a fi populara printre colegi si adeseori era luata in bataie de joc de catre frumoasa si diabolica lidera a majoretelor pe nume Joanna, care o umilea si o jignea in public ori de cate ori avea ocazia. Desi a devenit o femeie de cariera si tocmai a obtinut o promovare intr-un post important de PR, Marni nu poate uita chinurile la care a fost supusa in timpul liceului si inca este marcata de farsele Joannei, motiv pentru care este ingrozita atunci cand constata ca tanara cu care urmeaza sa se casatoreasca fratele ei Will nu este nimeni alta decat cea mai mare dusmanca a sa din adolescenta. Desi Joanna se comporta ca si cum ar fi sters cu buretele rivalitatea dintre ele si ar fi uitat modul in care a terorizat-o pe viitoarea ei cumnata in trecut, Marni intentioneaza sa saboteze nunta si sa demaste in fata fratelui sau Will adevaratul caracter al miresei. Situatia se complica atunci cand la ceremonie soseste Ramona, matusa Joannei, care se dovedeste a fi rivala de moarte din perioada liceului a lui Gail, mama lui Marni si a lui Will.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 691 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere:     Filmul spune povestea lui Cotton Marcus, un reverend care a realizat nu mai puţin de 47 de exorcizări. Dar ajunge în Louisiana, la ferma lui Louis Sweetzer, pentru a-i exorciza fiica. Acceptă ca o echipă ce realizează un documentar să participe la ultima slujbă de scoatere a duhurilor necurate pe care urmează să o oficieze. Ce ar putea merge prost?   

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 817 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere: Nina este dansatoare la o companie de balet din New York, iar talentul, ambitia si devotamentul fata de arta pe care o practica o indreptatesc sa aspire la statutul de prima-balerina in spectacolul "Lacul Lebedelor" ce urmeaza sa deschida noua stagiune. Desi directorul artistic ii rasplateste eforturile si daruirea oferindu-i Ninei rolul ravnit, tanara se simte coplesita de noile responsabilitati si este pe punctul de a claca, mai ales ca mama ei pe nume Erica ii fixeaza standarde extrem de inalte, iar instructorul de dans o critica pentru ca nu este suficient de senzuala si carismatica. Situatia se complica atunci cand in ecuatie intra Lilly, o balerina zvelta, gratioasa si frumoasa, care pare alegerea perfecta pentru a interpreta rolul Lebedei Negre si care o concureaza pe Nina. Desi este potrivita in rolul inocentei si fragilei Lebede Albe, Nina trebuie sa isi exploreze latura intunecata si sa isi scoata la suprafata sexualitatea reprimata pentru a se mula pe rolul Lebedei Negre, Lilly fiind singura care o poate ajuta. Dar exista Lilly in realitate sau este numai o plasmuire a imaginatiei Ninei?

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 777 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere: In partea a treia a filmului, Lucy si Edmund Pevensie se intorc in Narnia impreuna cu verisorul lor, Eustace. De data aceasta, Peter si Susan nu vor mai intra in lumea magica a Narnie, pentru ca ei, dupa cum Aslan le-a spus, au crescut, dar vor putea sa-l gaseasca in lumea reala pe el, pe Aslan. Cei trei, Lucy, Edmund si Eustace il vor intalni pe Printul Caspian intr-o calatorie dincolo de mare, la bordul navei regale, The Dawn Treader. In decursul drumului se intalnesc cu dragoni si alte personaje fantastice, dar si cu un grup de razboinici, pana la ajungerea lor la marginile lumii.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 804 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere: O satira la adresa filmelor cu supereroi, Megamind spune povestea unui personaj malefic care il omoara din greseala pe Metro Man, inamicul lui de moarte. Multumit initial de postul de conducator al lumii, Megamind se deprima dupa ce realizeaza ca viata fara un adversar de temut cu care sa se dueleze pe viata si pe moarte, nu are nici un farmec. Solutia lui Megamind este Titan, rezultatul unui experiment care da gres. Noul "rival” nu vrea sa fie deloc personaj pozitiv. El vrea sa ii ia locul lui megamind. Tocmai de aceea, Megamind ajunge sa fie salvatorul omenirii in fata acestei amenintari neprevazute.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 682 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere: Inspirata dintr-o poveste reala petrecuta cu cativa ani in urma, drama "Unstoppable" relateaza modul in care o companie de cale ferata se straduieste sa evite o catastrofa feroviara ce ar putea afecta un oras extrem de populat din Statele Unite ale Americii. O garnitura de tren lunga de o jumatate de mila, incarcata la capacitate maxima cu substante toxice si combustibil lichid, se desprinde in mod accidental de locomotiva si goneste in cea mai mare viteza spre un oras din vecinatate, fara ca vreun om sa aiba control asupra ei. Un inginer feroviar cu experienta pe nume Frank Barnes, care este pe punctul de a-si pierde locul de munca din cauza restructurarilor pe care le planuieste compania angajatoare, face echipa cu un tanar conductor pe nume Will Gordon cu scopul de a impiedica deraierea intr-o curba a trenului plin cu substante exploxibile si pentru a salva astfel populatia din zona de la un dezastru inainte de a fi prea tarziu.

 
Categorie: Download Movies | Vizualizări: 660 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)

Descriere: Salvarea orfelinatului St. Thomas devine o adevarata batalie. Cand Walter, un orfan cu proportii "uriase", in mod accidental, incendiaza orfelinatul, iar scoala are nevoie disperata de bani. Eddie gaseste o oportunitate uriasa pentru blandul urias in circuitul subteran MMA. Singura problema este ca Walter nu a mai omorat pana acum nici o musca.  Povestea devine hilara cand Walter se confrunta cu oponentii intr-o maniera lenta si prietenoasa oferind o adevarata lectie despre viata si prietenie. 

Categorie: Download Movies | Vizualizări: 681 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-10 | Comentarii (0)