2 download
:: Categorii ::
Download Games [96]
Download Movies [110]
Download Music [0]
Download Scripts [19]
Autentificare
Mini-chat
Căutare
Like
Arhiva materialelor
Statistici

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0
Principală » 2012 » Mai » 14 » Grand Theft Auto 4 (GTA 4 )
7:22 PM
Grand Theft Auto 4 (GTA 4 )
Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Personajul principal din GTA IV este Niko Bellic, un sarb (nu rus, cum s-ar crede) care ajunge in Liberty City (o copie virtuala a orasului New York) pe o nava de contrabandisti. In America il asteapta varul Roman Bellic, cel care ii promite o viata de lux, masini sport, case, droguri si femei, totul intr-un oras imens, cu poduri, trenuri, autostrazi, aeroport si cam orice va puteti imagina ca exista intr-o metropola.

Odata debarcat, Niko imediat constata ca lucrurile nu stau deloc asa. Varul Roman este un patron prafuit de firma de taximetrie, cartofor impatimit si plin de datorii la oameni foarte periculosi: albanezi, rusi etc. De aici, evolutia actiunii este evidenta: jucatorul trebuie sa isi faca un nume in lumea interlopa din Liberty City, sa isi apere varul de creditorii violenti si sa supravietuiasca in jungla de beton.

GTA IV este demn de numele seriei pe care o continua prin acelasi stil de joc „sandbox”, care iti permite sa faci orice, oricand, oriunde.



Categoria: Actiune, Racing, Impuscaturi


Dimensiune Fisier: 13.88 GB


Cerinte Sistem: 
# OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
# Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
# Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
# Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1179 | Adăugat de: Neb1DeniS | Tag-uri: 2download, GTA IV full games, free games, download GTA IV full pc game free, gta iv, download SAMP free, download GTA pc game free, new games, download, 2012 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: