2 download
:: Categorii ::
Download Games [96]
Download Movies [110]
Download Music [0]
Download Scripts [19]
Autentificare
Mini-chat
Căutare
Like
Arhiva materialelor
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2012 » Aprilie » 13
Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Din cenusa unor conflicte vechi, o teroare nou apare. Corporatia Umbrella si a culturilor de virusuri letale au fost distruse si continute. Dar o noua amenintare, mai periculoasa a aparut. Ani dupa ce au supravietuit evenimentele din Raccoon City, a fost Chris Redfield lupta flagel de arme bio-organice din întreaga lume. Acum, un membru al Consiliului de Securitate bio-terorismului Evaluare Alliance (BSAA), Chris este trimis în Africa pentru a investiga un agent biologic, care transforma poporul într-creaturi agresive si tulburatoare. S-au alaturat de catre un alt agent locale BSSA, Sheva Alomar, cei doi trebuie sa lucreze împreuna pentru a rezolva adevarul din spatele la rândul sau, tulburatoare de evenimente. Dispunând de un mod revolutionar nou Co-op de gameplay, Resident Evil 5 va permite jucatorilor o experienta frica se muta împreuna, ca teroarea din umbra si în lumina zilei



Categoria: Aventura, Impuscaturi, Horror, Actiune


Dimensiune Fisier: 6.96 GB


Cerinte Sistem: CPU 2.5 GH, RAM:1 gb, Video: 256MB, DirectX 9.0c




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 894 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-13 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Combinând o actiune sofisticat, lumea joc dinamic si sabia medievala intensa lupta, Mount & Blade se straduieste sa creeze o experienta de joc mai vazut înainte. Joc Mount & Blade, va risc printr-o lume plina de inamici indraznete, precum si grupurile de prietenie care va veni în ajutor sau aveti nevoie de a ta. Într-un teren sfâsiat de un pericol permanent, raiduri si hartuieli, veti ridica si conduce propria trupa ta de razboi, care a comandat zeci de soldati intarit. Veti vaneze vrajmasii vostri dupa piesele care le lasa in urma. Si vei lupta lupte epice în cazul în care sagetile taie aerul cu suiera mortale, topoare si sabii hack cu furie, iar caii si se ciocnesc barbati într-o încaierare violenta.



Categoria: Aventura, Strategie, Educative, Simulatoare, Actiune


Dimensiune Fisier: 835.16 MB


Cerinte Sistem: 2 GH CPU, RAM: 512 MB, Video: 64 MB, DirectX 9.0c




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1106 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-13 | Comentarii (1)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Grand Theft Auto: San Andreas (cunoscut şi sub numele de GTA: SA) este un joc video de acţiune şi aventură dezvoltat de Rockstar North. Este al treilea joc 3D GTA şi al cincilea din serie. Iniţial jocul a fost creat pentru PlayStation 2 ( şi lansat în octombrie 2004), iar mai târziu şi pentru Windows şi Xbox. În toate variantele a înregistrat un succes extraordinar de vânzări[necesită citare]. San Andreas a fost precedat de Grand Theft Auto: Vice City şi de Grand Theft Auto III şi este urmat de Grand Theft Auto IV.

Acţiunea are loc în 1992 iar personajul principal este Carl "CJ" Johnson. Acesta se reîntoarce din Liberty City, în Los Santos, pentru a fi acasă la înmormântarea mamei lui. Acolo îşi găseşte familia şi vechea bandă căzute în disgraţie. Pe parcursul jocului CJ află mai multe despre moartea mamei şi intră în diverse afaceri.



Categoria: Aventura, Impuscaturi, Moto, Racing, Simulatoare, Actiune


Dimensiune Fisier: 3.94 GB


Cerinte Minime: 

OS: Windows 2000,XP
Processor: Pentium 3 1 GHz
Memory: 256 MB
Hard Drive: 3.6 GB Free
Video Memory: 64 MB (GeForce 3)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0
Keyboard , Mouse
DVD Rom Drive

Cerinte Recomandate:

OS: Windows 2000,XP
Processor: Pentium 4 Processor or Athlon Equivalent
Memory: 384 MB
Hard Drive: 3.6 GB Free
Video Memory: 128 MB (GeForce 4)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0
Keyboard , Mouse
DVD Rom Drive
Game Pad Strongly Recommended



 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1643 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-12 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Beta-ul lui The Hunter s-a încheiat, asa ca toata lumea se poate bucura acum de joc. Pentru moment, acest joc de vânatoare (caruia Dr. G s-ar putea sa-i faca un review gratie skill-urilor lui de hunter) poate fi jucat numai în single player, dar nimeni nu a spus ca un mod multi nu ar putea fi adaugat mai târziu. Jocul se desfasoara pe o insula împartita în doua si nu-i chiar atât de usor pe cât pare, asasinarea unui bambi fiind o chestie cam grea daca nu stii cu ce se manânca. Daca o sa va prinda jocul, atunci veti putea subscrie la un abonament pe plata, în care veti primi noi victime si noi arme, dar va asigur ca versiunea gratuita este foarte distractiva, mai ales daca va hotarâti sa îndepliniti toate misiunile. Sincer, nu ma asteptam ca un joc de vânatoare - gratuit - sa fie atât de distractiv si atât de bine realizat. Va recomand calduros sa intrati pe site-ul oficial, sa va înregistrati, va alegeti personajul, intrati la „help”, instalati aplicatia „emote launcher”, dupa care descarcati jocul (370 MB) si reveniti pe Gamoholic cu impresii.



Categoria: Actiune, Simulatoare, Educative, Impuscaturi, Aventura


Dimensiune Fisier: 370.33 MB


Cerinte Sistem: 

- Pentium 4 (3 Ghz)

- 1 GB RAM

- 256 MB Graphics Card

Video Cards that 'The Hunter' presently supports are:

- Nvidia: 7 Series (from 7600 and above)

- ATI: X1800 (and above)

Note: The Hunter will not support Intel / SiS graphics.


Software Requirements: 

- Web browser: Firefox 3.0+ or Internet Explorer 7. (We do not support Opera, Safari, Chrome at this stage. The website will still work in these browsers but may not function correctly.)

- EmoteLauncher: This is a small application that must be installed to play theHunter. It is an application that downloads and updates the 3D client.

- theHunter 3D Client: This is the 3D hunting game. (This will be downloaded automatically when you first go hunting)

- DirectX 9.0c Aug 2008 End User Runtime. (included in EmoteLauncher Installation)

- Microsoft .Net Framework 2.1: Required on Windows XP only (Available free at Microsoft Download Centre).




 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 3917 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-12 | Comentarii (1)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Pure este un sport de actiune off-road joc de curse truc care ia gen la un nou nivel. Dezvoltat de Black Rock Studio, Pure este standardul de aur în urmatoarea jocuri de curse off-road. Dispunând de vertij-inducerea salturi masive de antena si trucuri spectaculoase în aer locatii foto-realiste din lumea reala pe tot globul, Pure ofera experiente inima-pounding unic la gen. Pur încapsuleaza momentul în care curajul depaseste capacitatea - se defineste momentul în curse off-road atunci când jucatorii experienta viteza ametitoare, salturi masive, vistas grandioasa si trucuri cu adevarat spectaculoase si combo-uri, toate ducând la bucurie fara precedent. Caracteristici cheie * Vertij Massive induce salturi aeriene si mai mult de 80 de trucuri spectaculoase aer * Sapte locatii din lumea reala din tot globul, cu mai mult de 30 de melodii. Locatii gata sa rupeti include: Wyoming, Italia si New Mexico * Build Ride dvs. - personaliza ATV-uri de la sol în sus si sa modifice în timpul jocului, cu peste 60.000 de combinatii posibile * Joaca online in 16-player multiplayer Burn sau monta imaginea. Instalati jocul. Copiati continutul cracked preluate de directorul Crack de pe disc în directorul de instalare. Joaca jocul.



Categoria: Aventura, Moto, Racing, Motorcycle, Simulatoare, Arcade


Dimensiune Fisier: 4.34 GB


Cerinte Sistem: CPU 2.5 GH, RAM:1 gb, Video: 256MB, DirectX 9.0c





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 822 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-12 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Libertatea Fighters este un third-person shooter, in care jucatorul navigheaza prin strazile din New York, în timp ce lupta împotriva fortelor sovietice. Jocul contine, de asemenea, elemente squad-based, cu un metru carisma. Jucatorul câstigurile carisma prin efectuarea de fapte eroice în miscarea de rezistenta împotriva fortelor invadatoare, cum ar fi capturarea sau distrugerea unei baze de bunuri vitale. Carisma mai mult, care este dobândita, squadmates mai personaj poate recruta, inclusiv gherilele lider si soldati rusi raniti, pâna la un maxim de douasprezece. Libertatea Fighters foloseste o metoda simpla de a controla recrutilor în lupta. În joc, jucatorul poate comanda recruti de a le da ordine simple cum ar fi "urma", "atac", si "apere", dar în majoritatea situatiilor, au grija de ei însisi. Având în vedere terenul din New York City, dupa invazia initiala, rezistenta de obicei statiile de soldati în pozitii acoperite cum ar fi cratere si cladiri. PC recomandat: CPU 1 Ghz, 256 Mb Ram....



Categoria: Aventura, Impuscaturi, Simulatoare, Actiune


Dimensiune Fisier: 183 MB


Cerinte Sistem: CPU 1.0 GH, RAM:128 MB, Video: 64 MB, DirectX 9.0c





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1170 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-12 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  STALKER: Clear Sky este un joc de supravietuire FPS pentru PC bazat pe un "what-if" scenariu de-al doilea accident de putere nucleara de la Cernobâl a Plantelor. Jocul este creat ca un avertisment pentru omenire împotriva juca fara minte, cu tehnologii. STALKER: Clear Sky este prequel oficial STALKER renume joc de catre Ucraina pe lânga SGC Game Studio Mondiale. Jocul este stabilit în 2011and scoate la evenimente au precedat-a treia campanie de Strelok la centrul Zone. STALKER: Clear Sky introduce un aspect alternativa pe evenimentele din jocul original si ofera player-ul pentru a se încerca ca un vânator de mercenari în cautare de calea lui proprie în lumea STALKER



Categoria: Actiune, Impuscaturi, Aventura


Dimensiune Fisier: 3.93 GB


Cerinte Sistem: CPU 3.0 GH, RAM:512 MB, Video: 256 MB, DirectX 9.0c





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1054 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-12 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Rogue Warrior este un nou tactical shooter creeat de Rebellion Developments, ce a aparut pe 1 decembrie 2009. Daca nu stiti cine sunt cei de la Rebellion, va amintesc ca au facut un joc destul de bunicel prin 2004, numit Iron Storm. Trebuie sa recunosc ca si din cauza asta am incercat Rogue Warrior, am crezut ca poate dupa 5 ani de la respectivul joc, vor avea vreo revelatie.....



Categoria: Aventura, Impuscaturi, Actiune


Dimensiune Fisier: 7.87 GB


Cerinte Sistem: CPU 3.0 GH, RAM:1 gb, Video: 512MB, DirectX 9.0c





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 949 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-12 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  In Assassin's Creed intrati in contact cu o lume unica creata in universul jocurilor: frumoasa, memorabila si vie. Fiecare crapatura si crevasa este plina de detalii multe si subtile, de la inflorituri uimitoare pe care le puteti vedea pe pereti pana la strigate indepartate de ajutor. Este insa mai mult decat o lume inconjuratoare, este un joc palpitant si distractiv de actiune cu o multime de lucruri de facut si cu o gramada de locuri de explorat, avand si o poveste complexa care va va acapara pe masura ce avansati in joc.



Categoria: Aventura, Actiune


Dimensiune Fisier: 4.18 GB


Cerinte Sistem: CPU 3.0 GH, RAM:1 gb, Video: 512MB, DirectX 9.0c





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 902 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-12 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  GM Rally este un proces virtual pentru autoturisme real! Unul dintre producatorii de autoturisme de lider în lume, introduce o mare varietate de vehicule diferite - de la masini mici la oras puternic monstri off-road. Gasiti o sa-ti placa! Alege o masina, tune si upgrade-l, bate adversarii dvs. pe pista. Dovediti-va abilitatile si îmblânzi caii salbatici ascunse sub capota! Începeti-va motoarele, circuitul asteapta!



Categoria: Moto, Racing, Arcade


Dimensiune Fisier: 668.97 MB


Cerinte Sistem: CPU2.0 GH, RAM:512 MB, Video: 128 MB, DirectX 9.0c





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 1520 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-12 | Comentarii (0)

Download Games / Descarca Jocuri
Descriere:  Need for Speed Shift va fi lansat in luna septembrie, inca nu a aparut nici un demo cu mult asteptatul Shift doar acest trailer si cateva screenShoturi, dar nu cred ca va trece prea mult timp pana va aparea si demo`ul.Daca vrei sa joci acest joc ai nevoie de Cerintele de sistem minime: - CPU: Intel Pentium 4 la 3,2 GHz (3,4 GHz pentru Windows Vista) - RAM: 1 GB (2 GB pentru Vista) - Placa video: suport Shader Model 3.0, 256 MB RAM (PCI-Ex) - Placa de sunet: compatibila DirectX 9.0c - HDD: 10 GB - Sistem de operare: Windows XP SP3 sau Vista SP1 - Unitate optica: DVD 8x Cerintele de sistem recomandate: - CPU: Intel Core 2 Duo la 2,5 GHz sau AMD Athlon 64 X2 la 2 GHz - RAM: 2 GB (3 GB pentru Vista) - Placa video: suport Shader Model 3.0, 512 MB RAM (PCI-Ex) - Placa de sunet: compatibila DirectX 9.0c - HDD: 10 GB - Sistem de operare: Windows XP SP3 sau Vista SP1 - Unitate optica: DVD 8x.



Categoria: Arcade, Simulatoare, Educative, Racing, Moto


Dimensiune Fisier: 5.04 GB





 
Categorie: Download Games | Vizualizări: 942 | Adăugat de: Neb1DeniS | Data: 2012-04-12 | Comentarii (0)